Dispositivos y accesorios
Cranberry and rosemary chutney
Prep. 10min
Total 45min
2 jars
Ingredientes
-
red onions cut into halves150 g
-
sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
fine salt2 pinches
-
black pepper, ground2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 jar
Proteína
2 g
Calorías
3922 kJ /
936 kcal
Grasa
3 g
Fibra
15.1 g
Carbohidratos
227 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Homemade Gifts
10 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Almond biscotti
1h 10min
Red onion relish
50min
Coarsely Chopped Nuts
5min
Shortcrust pastry
5min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Almond Biscotti
1h 50min
Shortcrust pastry with lard
35min
Mango Chutney
1h 20min
Christmas cake
196h 35min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min
Sour cream pastry
25min
Quick beetroot relish
40min