Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Proteína
- 4.1 g
- Carbohidratos
- 77.4 g
- Grasa
- 22.3 g
- Grasa saturada
- 14.4 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 67 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Chana magaj
2h 30min
Shortcrust pastry
5 min
Honeycomb butter
10 min
Spicy Cheese Straws
45 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Tarte tatin
2h
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Boston baked beans
30h 45min