Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Proteína
- 4.1 g
- Carbohidratos
- 77.4 g
- Grasa
- 22.3 g
- Grasa saturada
- 14.4 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 67 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Plum and cherry paste
5h 15min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Chocolate Sauce
10min
Apple and sage stuffing
10min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Milk jellies with poached stone fruit
5h
Stewed fruit compote
55min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Lemon and thyme oil
25min