Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 1 orange, peel only
- 40 g white sugar
- 100 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 200 g gluten free plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 20 g cold water
Topping
- 120 g white sugar
- 300 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 2 tsp natural vanilla extract
- 260 g gluten free plain flour
- 90 g gluten free cornflour
- ¾ tsp gluten free baking powder
- ½ tsp xanthan gum
Assembly and baking
- gluten free flour, to dust
- 250 g fruit mince (see Tips)
- icing sugar, to dust
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1015.1 kJ / 242.6 kcal
- Proteína
- 3.1 g
- Carbohidratos
- 45.7 g
- Grasa
- 14.9 g
- Grasa saturada
- 8.7 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sodio
- 21.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Sugar-free layered lamingtons
55min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1h 30min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Mini fruit cakes
25h 40min
Gluten free chicken and pear pie
2h 40min
Almond shortcrust pastry
35min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Festive camembert wreath
1h 50min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h