Baked Cabbage Pierogis
TM6 TM5

Baked Cabbage Pierogis

4.4 (14 valoraciones )

Ingredientes

Dough

  • 200 g plain flour
  • 100 g butter, cold, cut into pieces
  • 50 g sour cream
  • 1 egg
  • ¼ - ½ tsp sweet paprika (optional)
  • ¼ tsp salt

Cabbage stuffing

  • 500 g water
  • 250 - 280 g Savoy cabbage, cut into pieces
  • 80 g onion, cut into halves
  • 10 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 50 g butter, cut into pieces
  • ½ - ¾ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Making dumplings

  • 1 tbsp sour cream, to brush
  • 1 egg yolk, to brush
  • plain flour, to dust
  • caraway seeds, to sprinkle

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
357.6 kJ / 85.5 kcal
Proteína
1.5 g
Carbohidratos
7.2 g
Grasa
5.8 g
Grasa saturada
3.5 g
Fibra
0.6 g
Sodio
90.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas