
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Brioche
- 50 g white sugar
- 1 lemon peel only, no white pith
- 120 g milk
- 30 g unsalted butter
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 320 g baker's flour
- ½ tsp sea salt
Caramel sauce
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g water
- 1 tsp lemon juice
- 30 g unsalted butter
Assembly
- 120 g cream cheese softened
- baker's flour to dust
- 1 tbsp cinnamon sugar to sprinkle
- 1 yellow peach ripe, unpeeled, stone removed and cut into 12 wedges
- 1 tbsp flaked almonds toasted (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 524.8 kcal / 2195.8 kJ
- Proteína
- 8.4 g
- Grasa
- 22.9 g
- Carbohidratos
- 73.5 g
- Fibra
- 1.9 g
- Grasa saturada
- 13.1 g
- Sodio
- 203.3 mg
Recetas alternativas
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM6, Adam Liaw)
10min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
30min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM6)
45min
Edna's lemon curd teacake
40min
Mini triple layer bundts
35min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Boston Bun
2h 45min