Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Brioche
- 50 g white sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 120 g milk
- 30 g unsalted butter
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 320 g baker's flour
- ½ tsp sea salt
Caramel sauce
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g water
- 1 tsp lemon juice
- 30 g unsalted butter
Assembly
- 120 g cream cheese, softened
- baker's flour, to dust
- 1 tbsp cinnamon sugar, to sprinkle
- 1 yellow peach, ripe, unpeeled, stone removed and cut into 12 wedges
- 1 tbsp flaked almonds, toasted (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2195.8 kJ / 524.8 kcal
- Proteína
- 8.4 g
- Carbohidratos
- 73.5 g
- Grasa
- 22.9 g
- Grasa saturada
- 13.1 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 203.3 mg
Recetas alternativas
Freeform bread with filling
1h 35 min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
Boston Bun
2h 45min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Raw snickers slice
55min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Hot cross bun loaf
2h 40min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Lemon curd (TM6)
15min