Dispositivos y accesorios
Magnolia Kitchen caramel ganache
Prep. 10min
Total 4h 40min
600 g
Ingredientes
-
caster sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
white chocolate cut into pieces230 g
-
salted butter cut into pieces90 g
-
vinegar50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 600 g
Sodio
878 mg
Proteína
16.9 g
Calorías
13938.2 kJ /
3331.3 kcal
Grasa
191.2 g
Fibra
0.5 g
Grasa saturada
118.5 g
Carbohidratos
404.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pastrami
22h 30min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Cinnamon buns
3h 5min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Brioche burger buns
2h 10min
Vanilla Syrup
40min
Pineapple curd (TM6)
20min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35min
Salted caramel sauce
40min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Sub rolls
2h