Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
TM6 TM5 TM31

Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)

( Ninguna valoración )

Ingredientes

Sour cream pastry

  • 300 g plain flour plus extra to dust
  • 1 tbsp caster sugar
  • ½ tsp sea salt
  • 225 g unsalted butter chilled and cut into cubes
  • 120 g sour cream

Filling

  • 2 apples peeled, cored and cut into small pieces (1 cm)
  • 150 g fresh cherries or frozen, pitted and cut in half
  • 50 g caster sugar
  • 1 tbsp cornflour
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • 1 tbsp lemon juice

Assembly

  • 1 egg
  • 1 tbsp water
  • plain flour to dust
  • icing sugar to dust

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
400.9 kcal / 1677.6 kJ
Proteína
5.2 g
Grasa
24.1 g
Carbohidratos
42.5 g
Fibra
2.4 g
Grasa saturada
14.7 g
Sodio
124.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas