Dispositivos y accesorios
Everyday loaf baked in a cast iron pot
Prep. 10min
Total 1h 45min
12 portions
Ingredientes
-
wheat grains100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle
-
water to spray
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
188.6 mg
Proteína
6.3 g
Calorías
723.6 kJ /
172.3 kcal
Grasa
3.6 g
Fibra
2.8 g
Grasa saturada
0.6 g
Carbohidratos
27.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Baking bread in cast iron
6 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Buttermilk bread
2 h
Butter
10 min
Cooked mayonnaise
5 min
Artisan potato bread
2 h 5 min
Bagels
1 h 20 min
Seeded bread loaf
3 h 20 min
Boston Bun
2 h 45 min
Cheese and tomato bread
3 h 5 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 h 25 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 h 30 min
Spiced fruit loaf
2 h 30 min