
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cakes
- olive oil spray for greasing
- 100 g pecan nuts
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (see Tips)
- 4 eggs
- 350 g caster sugar
- 350 g grapeseed oil
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp mixed spice
- 450 g plain flour
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch salt
- 440 g canned crushed pineapple drained (approx. 230 g after draining)
Filling
- 20 g stem ginger (see Tips)
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g caster sugar
- 1 orange zest only, no white pith
Frosting
- 20 - 30 g stem ginger to taste (see Tips)
- 200 g unsalted butter softened
- 500 g cream cheese softened
- 150 g icing sugar
- 1 orange zest only, no white pith
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 721 kcal / 3028.2 kJ
- Proteína
- 8.7 g
- Grasa
- 49 g
- Carbohidratos
- 63.3 g
- Fibra
- 3.8 g
- Grasa saturada
- 16.8 g
- Sodio
- 252.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Mini chocolate cakes
50min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Banana sesame cake
4h 20min
Feijoa chutney
1h 15min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Apple shortcake
1h 50min
Two-layer chocolate cake
3h 20min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Cheesy pull-apart garlic bread
1h
Afghan biscuits
25min