Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cakes
- olive oil spray, for greasing
- 100 g pecan nuts
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (see Tips)
- 4 eggs
- 350 g caster sugar
- 350 g grapeseed oil
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp mixed spice
- 450 g plain flour
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch salt
- 440 g canned crushed pineapple, drained (approx. 230 g after draining)
Filling
- 20 g stem ginger (see Tips)
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g caster sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
Frosting
- 20 - 30 g stem ginger, to taste (see Tips)
- 200 g unsalted butter, softened
- 500 g cream cheese, softened
- 150 g icing sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 3028.2 kJ / 721 kcal
- Proteína
- 8.7 g
- Carbohidratos
- 63.3 g
- Grasa
- 49 g
- Grasa saturada
- 16.8 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 252.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1h 20min
Banana bread
1h 40min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Feijoa bakewell tart
1h 35min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Poppy seed strudel with crumble topping
3h 15min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Better banana cake
45min
Afghan biscuits
25min