Versiones compatibles
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Raspberry jelly
- 3 gelatine leaves
- ice cold water, for soaking (approx. 350 g)
- 200 g frozen raspberries
- 200 g rosé wine
- 100 g caster sugar
- 16 fresh raspberries
Lemon cream
- 2 gelatine leaves
- ice cold water, for soaking (approx. 350 g)
- 125 g caster sugar
- 400 g pouring (whipping) cream
- 2 lemons, zested and juiced
Blueberry sorbet
- 60 g raw sugar
- 300 g frozen blueberries
- 2 tsp lemon juice
- 20 g glucose syrup
Shortbread biscuits
- 115 g unsalted butter, softened, cut into pieces
- 60 g icing sugar
- 155 g plain flour
- 60 g cornflour
Meringue
- 90 g caster sugar
- 2 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
- fresh raspberries, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3511.6 kJ / 836.1 kcal
- Proteína
- 7.9 g
- Carbohidratos
- 112.5 g
- Grasa
- 40.3 g
- Grasa saturada
- 26 g
- Fibra
- 5.2 g
- Sodio
- 53.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Apple frangipane tart
1h 20min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Rum baba
3h
Polish doughnuts
2h 30min
Fraisier sponge
30h
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Christmas tiramisu
24h 20min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min