Versiones compatibles
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Raspberry jelly
- 3 gelatine leaves
- ice cold water, for soaking (approx. 350 g)
- 200 g frozen raspberries
- 200 g rosé wine
- 100 g caster sugar
- 16 fresh raspberries
Lemon cream
- 2 gelatine leaves
- ice cold water, for soaking (approx. 350 g)
- 125 g caster sugar
- 400 g pouring (whipping) cream
- 2 lemons, zested and juiced
Blueberry sorbet
- 60 g raw sugar
- 300 g frozen blueberries
- 2 tsp lemon juice
- 20 g glucose syrup
Shortbread biscuits
- 115 g unsalted butter, softened, cut into pieces
- 60 g icing sugar
- 155 g plain flour
- 60 g cornflour
Meringue
- 90 g caster sugar
- 2 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
- fresh raspberries, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3511.6 kJ / 836.1 kcal
- Proteína
- 7.9 g
- Carbohidratos
- 112.5 g
- Grasa
- 40.3 g
- Grasa saturada
- 26 g
- Fibra
- 5.2 g
- Sodio
- 53.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chai latte parfait
29h 5min
Prune and orange stuffing
10min
Figs with spiced custard and nougat cream
40min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Lemon and white chocolate lava cakes
30min
Sticky toffee puddings
1h
Candy cane ice creams
49h 25min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Steamed orange puddings
1h 25min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Gingerbread ice cream
10h 20min
Rum and raisin ice cream
24h 10 min