Dispositivos y accesorios
Blackberry meringue cake
Prep. 35min
Total 3h 55min
10 portions
Ingredientes
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
blanched almonds50 g
-
eggs 2 of the eggs separated4
-
unsalted butter softened200 g
-
self-raising flour200 g
-
milk100 g
-
caster sugar300 g
-
frozen blackberries defrosted150 g
-
cream of tartar1 pinch
-
flaked almonds2 tbsp
Filling
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
blackberry jam4 tbsp
-
pure icing sugar for decorating (optional)
-
frozen blackberries defrosted100 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
196.4 mg
Proteína
7.9 g
Calorías
2539.6 kJ /
604.7 kcal
Grasa
37.6 g
Fibra
2.8 g
Grasa saturada
21.4 g
Carbohidratos
60.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Treats
33 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chocolate butter cream
10min
Cinnamon buns
3 h 5min
Chocolate ganache
20min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 h 35min
Almond and pear tart
40min
Hazelnut quince friands
2 h 25min
Chocolate custard mille feuille
8 h 15min
Tamarind millionaire's shortbread
50min
Quick fruit sponge
35min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 h 15min
Basic chocolate cupcakes
40min
Cream cheese frosting
5min