
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Apple purée
- 500 g red apples (approx. 4 apples), peeled, cored and cut into pieces (2 cm)
Cake
- 180 g extra virgin olive oil plus extra for greasing (see Tips)
- 400 g spelt flour plus extra for dusting
- 3 cm piece fresh ginger peeled
- 3 eggs
- 150 g coconut sugar (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground cloves
Salted caramel sauce
- 120 g salted butter
- 150 g double cream (see Tips)
- 100 g coconut sugar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 346.3 kcal / 1454.3 kJ
- Proteína
- 5.7 g
- Grasa
- 21 g
- Carbohidratos
- 34 g
- Fibra
- 2.5 g
En colecciones
Recetas alternativas
Camille carrot and almond cakes
1h 10min
Apple cake
1h
Lemon cake
2h
Jamaican style ginger cake
1h 20min
Almond and pear tart
40min
Pear and chocolate frangipane
2h
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Mini French apple cakes
1h 35min
Banana, walnut and date loaf
55min
Caribbean carrot cake
2h 10min