Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Avocado whip
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 80 g soft feta, cut into pieces
- 200 g avocado, flesh only
- ½ - 1 tbsp lemon juice, to taste
- ¼ tsp ground coriander
- ground black pepper, to taste
Seedy spelt bread
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 280 g filtered water
- 1 tsp dried instant yeast
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp coconut sugar
- 500 g white spelt flour, plus extra for dusting
- 2 tbsp hemp seeds (see Tips)
- 1 tbsp flaxseeds (linseeds), plus extra for sprinkling
- 2 tbsp pepitas, plus extra for sprinkling
- milk of choice, for brushing (see Tips)
- micro herbs, for garnish (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1055.5 kJ / 251.3 kcal
- Proteína
- 11 g
- Carbohidratos
- 25.1 g
- Grasa
- 10.6 g
- Fibra
- 6.2 g
En colecciones
Recetas alternativas
Nut and seed butter
10min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Wholemeal spelt pastry
35min
Cashew spread (10-12 months)
5min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Rice milk
24h 15min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Peanut butter
5min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Hommus
15min