
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water for soaking
Base
- 2 tsp coconut oil plus extra for greasing
- 60 g pecans
- 40 g shredded coconut
- 1 tsp vanilla paste (see Tips)
- 1 tbsp raw cacao powder
- 1 tsp rose water
- 1 tsp filtered water
- 1 tbsp pure maple syrup
- 4 pitted dates
Filling
- 80 g lemon juice
- 150 g coconut cream
- 100 g pure maple syrup
- 1 tsp agar agar powder
- 2 - 4 tsp rose water to taste
- 1 tsp beetroot powder (see Tips)
Raspberry rose jelly
- 60 g lemon juice
- 200 g fresh raspberries (see Tips), plus extra for decorating
- 1 tbsp pure maple syrup
- 1 ½ tsp agar agar powder
- 3 - 4 tsp rose water to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 182.9 kcal / 768 kJ
- Proteína
- 3.2 g
- Grasa
- 13.2 g
- Carbohidratos
- 11.8 g
- Fibra
- 3 g
En colecciones
Recetas alternativas
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1h 10min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Raw pumpkin and zucchini curry
25min
Vegan mayonnaise
15min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Vegan butter
8h 5min
Vegan tiramisu
3h 20min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Raw strawberry cheesecake
7h 45min