Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
TM6

Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

Strawberry sorbet

  • 150 g white sugar
  • 2 tsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 ripe banana, broken into pieces
  • 500 g frozen strawberries (see Tips)

Pineapple carpaccio

  • 1 fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)
  • fresh mint, leaves only, to decorate

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
686.8 kJ / 164.2 kcal
Proteína
1 g
Carbohidratos
42.6 g
Grasa
0.2 g
Grasa saturada
0 g
Fibra
3.3 g
Sodio
2.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas