Dispositivos y accesorios
Black forest cake
Prep. 30min
Total 5h
12 portions
Ingredientes
Filling
-
frozen pitted cherries cut into halves300 g
-
Kirsch (see Tips)80 g
-
white sugar1 tbsp
-
water50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Cake
-
butter for greasing
-
plain flour150 g
-
caster sugar200 g
-
cocoa powder30 g
-
salt½ tsp
-
baking powder3 tsp
-
water100 g
-
vegetable oil90 g
-
eggs separated3
-
vanilla bean paste1 tsp
Assembly
-
dark chocolate plus extra shaved, for decorating60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)800 g
-
caster sugar1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
Kirsch80 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
564.5 mg
Proteína
5.8 g
Calorías
2185.9 kJ /
520.4 kcal
Grasa
37.7 g
Fibra
1.7 g
Grasa saturada
19.7 g
Carbohidratos
41.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Oktoberfest
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Honey cake
49h 30min
Marble cake
2h
Yoghurt cake
1h 40min
Black & white chocolate tartufo
13h 55min
Poppy seed torte
5h
Hazelnut torte
3h 15min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Cherry and peach loaf
1h 55min
Triple chocolate layer cake
5h 20min
Lamington swiss roll
25h 40min
Christmas tiramisu
24h 20min
Black forest Christmas yule log
1h 30min