Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Batter
- 150 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 orange, zest only, no white pith
- 150 g raw sugar
- 3 eggs
- 200 g self-raising flour
- 1 pinch salt
- 150 g buttermilk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only (optional)
- 1000 g water
Orange sauce
- 250 g orange juice
- 80 g orange marmalade
- 20 g caster sugar
- 2 oranges, peeled and segmented
- 40 g unsalted butter
- 20 g orange liqueur (optional)
- whipped cream, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1895.1 kJ / 451.2 kcal
- Proteína
- 7.6 g
- Carbohidratos
- 55.5 g
- Grasa
- 22.1 g
- Grasa saturada
- 13.6 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 243.6 mg
Recetas alternativas
Sour cream pastry
25min
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Steamed chocolate and prune puddings
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Fruity pear mince tarts
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Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
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Lemon delicious
1h 5min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Cherry clafoutis
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Lemon tart
2h 15min
Portuguese-style custard tarts
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Lemon or lime butter
15min