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Versiones compatibles
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pear sorbet
- 4 pears ripe, peeled, halved and cored (approx. 600 g - see Tips)
- ½ vanilla pod seeds scraped and reserved
- 4 tsp lemon juice
- water for sous vide
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder (see Tips)
- 120 g caster sugar
Butterscotch panna cotta
- 3 gelatine sheets
- ice cold water for soaking (approx. 350 g)
- 70 g brown sugar
- 90 g golden syrup
- 325 g pouring (whipping) cream
- 150 g milk
Caramel sauce
- 100 g brown sugar
- 100 g thickened cream
- lemon juice a few drops
- hokey pokey (honeycomb), to serve (see Tips)
- fresh raspberries to serve
- fresh mint leaves only, to decorate (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 604.6 kcal / 2539.4 kJ
- Proteína
- 3.6 g
- Grasa
- 26.6 g
- Carbohidratos
- 87.7 g
- Fibra
- 3.8 g
- Grasa saturada
- 17.1 g
- Sodio
- 144.8 mg
Recetas alternativas
Sticky toffee puddings
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Panna cotta
6h 15min
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1h 30min
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6h 40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
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Crème caramels
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