Versiones compatibles
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pear sorbet
- 4 pears, ripe, peeled, halved and cored (approx. 600 g - see Tips)
- ½ vanilla pod, seeds scraped and reserved
- 4 tsp lemon juice
- water, for sous vide
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder (see Tips)
- 120 g caster sugar
Butterscotch panna cotta
- 3 gelatine sheets
- ice cold water, for soaking (approx. 350 g)
- 70 g brown sugar
- 90 g golden syrup
- 325 g pouring (whipping) cream
- 150 g milk
Caramel sauce
- 100 g brown sugar
- 100 g thickened cream
- lemon juice, a few drops
- hokey pokey (honeycomb), to serve (see Tips)
- fresh raspberries, to serve
- fresh mint, leaves only, to decorate (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2539.4 kJ / 604.6 kcal
- Proteína
- 3.6 g
- Carbohidratos
- 87.7 g
- Grasa
- 26.6 g
- Grasa saturada
- 17.1 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 144.8 mg
Recetas alternativas
Panna cotta
6h 15min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20 min
Salted caramel sauce
40 min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Crème pâtissière
15min
Béarnaise sauce
20min
Paris Brest
6h 40min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 min
Cheesecakes in jars
4h
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Traditional crème brûlée
25h