Versiones compatibles
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pear sorbet
- 4 pears, ripe, peeled, halved and cored (approx. 600 g - see Tips)
- ½ vanilla pod, seeds scraped and reserved
- 4 tsp lemon juice
- water, for sous vide
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder (see Tips)
- 120 g caster sugar
Butterscotch panna cotta
- 3 gelatine sheets
- ice cold water, for soaking (approx. 350 g)
- 70 g brown sugar
- 90 g golden syrup
- 325 g pouring (whipping) cream
- 150 g milk
Caramel sauce
- 100 g brown sugar
- 100 g thickened cream
- lemon juice, a few drops
- hokey pokey (honeycomb), to serve (see Tips)
- fresh raspberries, to serve
- fresh mint, leaves only, to decorate (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2539.4 kJ / 604.6 kcal
- Proteína
- 3.6 g
- Carbohidratos
- 87.7 g
- Grasa
- 26.6 g
- Grasa saturada
- 17.1 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 144.8 mg
Recetas alternativas
Chocolate fondants
30min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Gin and lime pie
3h 10min
Crème caramels
7h 45min
Traditional crème brûlée
25h
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Butterscotch sauce
10min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Salted caramel sauce
40min
Portuguese-style custard tarts
40min
Pavlova
6h