
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Quick puff pastry
- 300 g unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen
- 300 g plain flour plus extra for dusting
- 140 g chilled water
Broccoli mustard pasties
- 180 g cheddar cheese cut into cubes (3-4 cm)
- 150 g mozzarella cheese cut into cubes (3-4 cm)
- 80 g brown onion cut into halves
- 1 garlic clove
- 100 g swede peeled and cut into quarters
- 20 g olive oil
- 1 tsp English mustard plus extra to serve
- 2 tsp Dijon mustard plus extra to serve
- 300 g broccoli broken into florets
- 1 pinch salt to taste
- 1 egg lightly beaten
- 3 tsp poppy seeds
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 779.8 kcal / 3275.5 kJ
- Proteína
- 22.2 g
- Grasa
- 59.3 g
- Carbohidratos
- 38.4 g
- Fibra
- 4.8 g
- Grasa saturada
- 36.3 g
- Sodio
- 649.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Lentil and pumpkin pot pies
1 h 25 min
Vegetarian chilli
35 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 h 15 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Three-bean shepherd's pie
26 h
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 h 30 min
Vegetable lasagne
1 h 35 min
Cheese and spring onion galette
1 h 15 min
Black bean enchiladas
1 h 20 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 h 20 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 h 20 min
Lentil bolognese
30 min