Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)

1.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 3 eggs
  • 220 g wholemeal spelt flour
  • 1 tsp fennel seeds
  • 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tsp
  • 30 g water
  • 1 spring onion/green onion, trimmed and cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 3 fresh portobello mushrooms (230 g), thinly sliced
  • 370 g fresh silverbeet leaves, stalks removed and coarsely chopped
  • ground black pepper, to taste
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 80 g goats cheese
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1995 kJ / 477.5 kcal
Proteína
20.8 g
Carbohidratos
40.3 g
Grasa
24.8 g
Grasa saturada
6.5 g
Fibra
9.3 g
Sodio
340 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas