Dispositivos y accesorios
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
Prep. 15min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
eggs3
-
wholemeal spelt flour220 g
-
fennel seeds1 tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 1 tsp60 g
-
water30 g
-
spring onion/green onion trimmed and cut into pieces1
-
garlic clove1
-
fresh portobello mushrooms (230 g), thinly sliced3
-
fresh silverbeet leaves, stalks removed and coarsely chopped370 g
-
ground black pepper to taste
-
ground nutmeg2 pinches
-
goats cheese80 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, to garnish2 sprigs
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
340 mg
Proteína
20.8 g
Calorías
1995 kJ /
477.5 kcal
Grasa
24.8 g
Fibra
9.3 g
Grasa saturada
6.5 g
Carbohidratos
40.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Ninguna calificación
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 30min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Mushroom risotto
30min
Beetroot risotto
35min
Lemon and thyme mocktail
1h
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Vegetarian nuggets
30min
Mini bacon and vegetable frittatas
35min
Zucchini cheddar slice
45min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min