Mushroom and kale risotto
TM6 TM5

Mushroom and kale risotto

3.4 (44 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g cheddar cheese, cut into pieces
  • 2 kale leaves or fresh silverbeet, stalks removed
  • ½ brown onion
  • 2 garlic cloves
  • 20 g butter
  • 130 g brown rice
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 500 g water
  • 180 g white button mushrooms, cut into slices
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2055.8 kJ / 491.4 kcal
Proteína
18.7 g
Carbohidratos
68.7 g
Grasa
18.2 g
Grasa saturada
9.7 g
Fibra
9.3 g
Sodio
203.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas