Dispositivos y accesorios
Plant-based béchamel sauce
Prep. 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
plant-based milk of choice500 g
-
gluten free cornflour50 g
-
vegan butter (see Tips)30 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
2.9 g
Calorías
551.7 kJ /
131.4 kcal
Grasa
6.9 g
Fibra
1.4 g
Carbohidratos
15.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Dairy free béchamel
10min
Vegan gravy
40min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan hollandaise
10min
Vegan custard
15min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Tofu scramble
25min
Green goddess pizza
1h 30min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min