Smoky Mexican bean soup

Smoky Mexican bean soup

4.7 230 valoraciones
Prep. 15min
Total 35min
4 portions

Ingredientes

Almond sour cream
  • blanched almonds
    60 g
  • raw cashews
    60 g
  • water
    200 g
  • brown onion
    60 g
  • lemon juice
    1 tbsp
  • apple cider vinegar
    1 tbsp
  • salt
    1 - 2 pinches
Mexican bean soup
  • brown onion cut into pieces
    180 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • ground coriander
    ½ tsp
  • chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips)
    20 - 30 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    70 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • water
    250 g
  • canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • canned mixed beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • frozen corn kernels
    120 g
  • dried oregano
    ½ tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh coriander leaves for garnishing

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 275.5 kcal / 1157.8 kJ
Proteína 13.4 g
Grasa 7.2 g
Carbohidratos 32.4 g
Fibra 14.2 g
Grasa saturada 1 g
Sodio 1123.5 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...