Dispositivos y accesorios
Asparagus and saffron risotto
Prep. 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
505.9 mg
Proteína
9.1 g
Calorías
1790.4 kJ /
427.9 kcal
Grasa
10.9 g
Fibra
5.9 g
Grasa saturada
3.1 g
Carbohidratos
71.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Salsa verde
5min
Polenta
25min
One whole cauliflower
45min
Béarnaise sauce
20min
Mushroom risotto
30min
Pear and blue cheese risotto
30min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20min
Parsnip and bean mash
25min
Roasted fennel dip
35min
Asparagus risotto
40min
Milanese risotto
25min