Asparagus and saffron risotto
TM6

Asparagus and saffron risotto

3.8 (12 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
  • 3 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 320 g Arborio rice
  • 60 g dry white wine
  • 700 g water
  • 1 tsp sea salt
  • ½ - 1 tsp saffron, soaked in 2 tbsp hot water
  • 1 ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 1 tbsp salted butter
  • Parmesan cheese, to serve (optional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1790.4 kJ / 427.9 kcal
Proteína
9.1 g
Carbohidratos
71.2 g
Grasa
10.9 g
Grasa saturada
3.1 g
Fibra
5.9 g
Sodio
505.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas