Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 - 4 zucchinis, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
Pesto
- 80 g hard cheese (eg Parmesan, Manchego, pecorino), cut into pieces (3 cm)
- 30 g nuts or seeds of choice (eg macadamia, pinenuts, almonds, hazelnuts, walnuts, pinenuts, sunflower seeds, pepitas)
- 1 garlic clove
- 80 g mixed fresh herbs, rocket and spinach leaves.
- 130 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp sea salt
lentil bolognaise
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves and stems
- 1 tsp dried thyme
- 3 tsp dried oregano
- 2 pinches dried chilli flakes, to taste (optional)
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g red wine
- 400 g canned lentils, rinsed and drained
- 800 g canned tomatoes
- 60 g tomato paste
- ½ tsp sea salt, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2410.2 kJ / 576.1 kcal
- Proteína
- 15.1 g
- Carbohidratos
- 40.1 g
- Grasa
- 41.4 g
- Grasa saturada
- 8.3 g
- Fibra
- 15 g
- Sodio
- 778.2 mg
Recetas alternativas
Thai-style fish cakes
30 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Quick massaman beef curry
40 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1h
Curry lamb soup (TM5)
5h 10min
Baked masala fish (MEATER+®)
1h 15min
Chicken cacciatore
50min
Creamy turkey stew (TM6)
3h 50 min
Penne with mussels
1h 5min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Thai red chicken curry
30 min