Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Roasted vegetables
- 800 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 1 red onion (approx. 150 g), cut into rounds (5 mm)
- 2 tbsp olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground cumin
Grains
- 1400 g water, plus extra as needed
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g cracked freekeh
- 150 g French green lentils
- 40 g olive oil
- 1 tbsp pomegranate molasses
Salad
- 1 grapefruit, segmented and cut into pieces (2 cm)
- 100 g rocket
- 50 g pitted green olives
- 1 piece preserved lemon, zest only, cut into thin slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- red wine vinegar, to season (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1340.5 kJ / 319.1 kcal
- Proteína
- 11.1 g
- Carbohidratos
- 38.9 g
- Grasa
- 11.9 g
- Grasa saturada
- 1.8 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sodio
- 884.6 mg
Recetas alternativas
Quinoa tabouli
12h 40min
Colourful quinoa salad
40min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Superfood salmon salad
1h 5min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Brown rice salad
40min