
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g raw cashews
- 500 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 1 tsp paprika plus extra to sprinkle (optional)
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 3 brown onions (approx. 540 g), cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 1200 g potatoes peeled and cut in pieces that fit through feeder tube
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 350.9 kcal / 1468.1 kJ
- Proteína
- 10.4 g
- Grasa
- 17.8 g
- Carbohidratos
- 41.3 g
- Fibra
- 5.7 g
- Grasa saturada
- 3.1 g
- Sodio
- 166.4 mg
Recetas alternativas
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Ancho chilli bean bowl
1h
Mushroom and kale risotto
55min