Dispositivos y accesorios
Tempeh bolognaise
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Tempeh mince
-
garlic cloves3
-
eschalot1
-
extra virgin olive oil50 g
-
tempeh cut into cubes (2 cm)200 g
-
tamari50 g
-
dried basil½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried oregano½ tsp
Bolognaise sauce
-
zucchini cut into pieces½
-
carrot cut into pieces1
-
tomato paste40 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
red wine30 g
-
Parmesan cheese shaved, to serve50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 portions
Sodio
4210.7 mg
Proteína
60.4 g
Calorías
4782 kJ /
1138.6 kcal
Grasa
76.6 g
Fibra
28.4 g
Grasa saturada
18.8 g
Carbohidratos
33 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Cooking
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Vegan parmesan shards
3h 55min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegetarian chilli
1h 5min
Chilli con tempeh
20min
Tofu scramble
25min
Hearty lentil chilli
50min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Lentil bolognese
30min
Soba noodle and tofu salad
35min
Butternut mac and cheese
45min