Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 50 g bacon, cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g olive oil
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 150 g potatoes, peeled and cut into quarters
- 150 g leek, trimmed and cut into pieces (1 cm)
- 200 g green split peas (see Tips)
- 1000 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp fresh marjoram, leaves only
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 4 Vienna sausages
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1533.5 kJ / 365 kcal
- Proteína
- 18 g
- Carbohidratos
- 16 g
- Grasa
- 24 g
- Grasa saturada
- 7.3 g
- Fibra
- 8.9 g
- Sodio
- 634.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Tuscan bean soup
40min
Bulghur and lentil soup
1h
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Poppy seed strudel
3h 15 min
Sauerkraut soup
50min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Ukrainian borscht
35min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Pea and ham soup
2h 20min