
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 50 g bacon cut into pieces
- 100 g carrot cut into pieces
- 20 g olive oil
- 100 g celery stalks cut into pieces
- 150 g potatoes peeled and cut into quarters
- 150 g leek trimmed and cut into pieces (1 cm)
- 200 g green split peas (see Tips)
- 1000 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp fresh marjoram leaves only
- 2 pinches ground black pepper to taste
- 4 Vienna sausages
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 365 kcal / 1533.5 kJ
- Proteína
- 18 g
- Grasa
- 24 g
- Carbohidratos
- 16 g
- Fibra
- 8.9 g
- Grasa saturada
- 7.3 g
- Sodio
- 634.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sauerkraut soup
50min
Tuscan bean soup
30min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Tuscan bean soup
40min
Grisons barley soup
1h 15min
Sweetcorn and potato chowder
40min
Colcannon
40min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Zesty avocado with crab
10min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Goulash soup
2h 35min