Dispositivos y accesorios
Whole cauliflower with pea purée
Prep. 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
garlic cloves3
-
paprika1 tsp
-
tomato paste20 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
olive oil20 g
-
dried oregano1 tsp
-
salt2 ½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
cauliflower (whole)700 - 800 g
-
water1030 g
-
frozen green peas300 g
-
unsalted butter40 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
378 mg
Proteína
8.1 g
Calorías
781.8 kJ /
186 kcal
Grasa
12.1 g
Fibra
7.7 g
Grasa saturada
5.8 g
Carbohidratos
7.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Varoma: Entertaining made easy
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Creamed spinach
15min
Spring greens with grapefruit
30min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Israeli couscous salad
1h
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Asparagus and broad bean salad
25min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Fresh fennel salad
10min
Steamed fish with green mash
50min
Steamed greens with lemon feta
20min