Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Tomato sauce
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 1 - 2 tsp white sugar, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
Spicy eggs
- oil, for greasing
- 4 eggs
- 8 pinches dried chilli flakes
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 500 g boiling water
- labne, to serve (optional - see Tips)
- flatbreads, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1186.1 kJ / 282.4 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Carbohidratos
- 18 g
- Grasa
- 17.6 g
- Grasa saturada
- 4.8 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sodio
- 487.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Prawn saganaki with feta
35 min
Salmon kabsa
40 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Prawns with coriander coconut rice
35 min
Middle Eastern planked salmon
1h 40 min
Sardines with tomato couscous
55 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Pasta alla puttanesca
35 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10 min