Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mint pesto
- 50 g extra virgin olive oil
- 30 g Parmesan cheese
- 1 garlic clove
- 20 g lemon juice
- 25 g pine nuts
- 20 g fresh mint, leaves only
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Pea and avocado smash
- 200 g boiling water
- 200 g frozen peas (see Tips)
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 ripe avocado, flesh only
- 20 g lemon juice
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Poached eggs
- 1700 g boiling water
- 50 g white vinegar
- 4 eggs, chilled and cracked into separate bowls
Assembley
- 4 bread, slices of choice, toasted to serve
- fresh mint, leaves only, to serve
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 5883.4 kJ / 1406.2 kcal
- Proteína
- 54.8 g
- Carbohidratos
- 201.6 g
- Grasa
- 43.1 g
- Grasa saturada
- 9.2 g
- Fibra
- 22.1 g
- Sodio
- 2503.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pumpkin tahini smash
40min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Black Tahini
20min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min