Dispositivos y accesorios
Stretchy melty cheese
Prep. 5min
Total 20min
1 Total recipe
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
potatoes peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)100 g
-
carrots cut into pieces (approx. 2 cm)50 g
-
raw cashews120 g
-
plant-based milk of choice80 g
-
arrowroot starch2 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
shiro (white) miso paste2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
lemon juice1 tbsp
-
boiling water120 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 Total recipe
Proteína
32.9 g
Calorías
4102 kJ /
976.7 kcal
Grasa
62.6 g
Fibra
16.5 g
Carbohidratos
68.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Vegan gravy
40min
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Gluten free pita bread
1h 15min
Cashew sour cream
10min
Vegan butter
8h 5min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Vegan tiramisu
3h 20min
Dairy free béchamel
10min