Versiones compatibles
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g brown onion, cut into quarters
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)
- 600 g water
- 200 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 200 g zucchini, cut into slices (7-10 mm)
- 150 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g frozen green peas
- 200 g feta cheese, cut into small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2607 kJ / 622 kcal
- Proteína
- 18 g
- Carbohidratos
- 47 g
- Grasa
- 37 g
- Fibra
- 12.4 g
Recetas alternativas
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Rice salad
1h
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35 min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Lentil and mint salad
3h 55min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Israeli couscous salad
1h