Vegetable stock paste
TM6 TM5 TM31

Vegetable stock paste

4.9 ( 1.6K valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g celery stalks trimmed, cut into pieces
  • 2 carrots cut into pieces
  • 1 brown onion cut into halves
  • 1 fresh tomato cut into halves
  • 1 zucchini cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 dried bay leaf (optional)
  • 1 - 2 sprigs fresh basil leaves only
  • 1 - 2 sprigs fresh sage leaves only
  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 8 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 150 g rock salt
  • 1 tbsp olive oil

Inf. nutricional
por 20 g
Calorías
9 kcal / 37.8 kJ
Proteína
0.2 g
Grasa
0.4 g
Carbohidratos
1.3 g
Fibra
0.4 g
Grasa saturada
0.1 g
Sodio
1460.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas