Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into rings (1 cm)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 550 g water
- 200 g alcoholic apple cider
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g boneless pork shoulder, cut into 5 pieces
- 500 g barbecue sauce (see Tips)
- ground black pepper, to taste
- 6 burger buns
- 12 iceberg lettuce leaves
- tomato ketchup, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2071.4 kJ / 493.2 kcal
- Proteína
- 39.4 g
- Carbohidratos
- 67.5 g
- Grasa
- 7 g
- Grasa saturada
- 1.8 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sodio
- 1424.5 mg
Recetas alternativas
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Barbecued pork ribs
26h 15min
Pulled pork burgers
4h 20min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Beef fajitas
30min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Korean barbecue pork with rice salad
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Pork belly with spring onions
1h 10min
Quick gyros with tzatziki
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Chicken teriyaki
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San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Beef tacos
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