Pulled pork burger
TM6

Pulled pork burger

4.5 (136 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 garlic clove
  • 100 g brown onion, cut into rings (1 cm)
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 550 g water
  • 200 g alcoholic apple cider
  • ½ tsp sea salt, plus extra to taste
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 800 g boneless pork shoulder, cut into 5 pieces
  • 500 g barbecue sauce (see Tips)
  • ground black pepper, to taste
  • 6 burger buns
  • 12 iceberg lettuce leaves
  • tomato ketchup, to serve (see Tips)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2071.4 kJ / 493.2 kcal
Proteína
39.4 g
Carbohidratos
67.5 g
Grasa
7 g
Grasa saturada
1.8 g
Fibra
4.4 g
Sodio
1424.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas