Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g olive oil
- 600 g pork, boneless, cut into cubes (6 cm x 4 cm)
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into wedges
- 200 g ripe tomatoes, cut into pieces
- 20 - 30 g pickled jalapeño chillies or 1-2 fresh chillies, deseeded and cut into slices
- 120 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 120 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 250 g canned black beans, drained (250 g is drained weight)
- 30 g tomato paste
- 100 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 avocados, flesh only
- 6 corn tortillas
- 100 g sour cream
- 4 tbsp fresh coriander, leaves only
- 1 lime, cut in wedges
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2149.2 kJ / 511.7 kcal
- Proteína
- 32.1 g
- Carbohidratos
- 38.1 g
- Grasa
- 24.2 g
- Grasa saturada
- 6.8 g
- Fibra
- 10.5 g
- Sodio
- 799.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef tacos
25min
Sticky chicken
24h 35min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Pulled pork burgers
4h 20min
Hoisin pork bowl
30min
Beef fajitas
30min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Pulled pork burger
5h