Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza base
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 120 g filtered water
- ½ tsp dried instant yeast
- 200 g wholemeal spelt flour
- ¼ tsp salt
- 2 tsp nigella seeds
Basil, avocado and hemp pesto
- 40 g fresh basil, leaves only (approx. 8 large sprigs)
- 30 g pine nuts
- 30 g walnuts
- 30 g hemp seeds (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 1 avocado, flesh only
- ½ tsp salt
- 2 tbsp lemon juice
- 30 g extra virgin olive oil
Assembly
- 30 g broccoli, broken into small florets
- 4 - 5 marinated artichoke hearts, cut into halves
- 10 pitted green olives, cut into halves
- 1 spring onion/shallot, cut into thin slices
- 1 tbsp pine nuts
- 6 slices vegan mozzarella (approx. 40 g - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- extra virgin olive oil, for drizzling
- rocket, for garnishing
- micro herbs, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2667 kJ / 635 kcal
- Proteína
- 17.5 g
- Carbohidratos
- 32.4 g
- Grasa
- 46.6 g
- Fibra
- 10.7 g
En colecciones
Recetas alternativas
Falafel with beetroot hommus
20 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Mixed mushroom burgers
50min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Silverbeet dahl
8h 40min
Vegan moussaka
1h 50min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Millet cashew stir-fry
30 min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Chilli con tempeh
20 min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Tofu scramble
25min