Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 45 g rolled oats
- 60 g hazelnuts
- 80 g sunflower seeds
- 115 g plain flour
- 100 g butter, chilled and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 egg
- ½ - 1 tsp cold water
Filling
- 1 bunch asparagus, trimmed
- boiling water
- 60 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 1 leek, trimmed and cut into thin slices
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g fresh baby spinach leaves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 eggs
- 60 g milk of choice
- 60 g pouring (whipping) cream
- 3 raw baby beetroots (orange or red), trimmed and cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2307.4 kJ / 549.4 kcal
- Proteína
- 19.1 g
- Carbohidratos
- 23.3 g
- Grasa
- 41.5 g
- Fibra
- 6.7 g
En colecciones
Recetas alternativas
Three-bean shepherd's pie
26h
Mediterranean carrot fritters
1h
Pumpkin tart
2h 15min
Leek quiche
1h 20min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50 min
Vegetable lasagne
1h 35min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Mashed pea and corn slice
40min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min