
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 45 g rolled oats
- 60 g hazelnuts
- 80 g sunflower seeds
- 115 g plain flour
- 100 g butter chilled and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 egg
- ½ - 1 tsp cold water
Filling
- 1 bunch asparagus trimmed
- boiling water
- 60 g vintage cheddar cheese cut into pieces
- 1 leek trimmed and cut into thin slices
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g fresh baby spinach leaves
- salt to season
- ground black pepper to season
- 4 eggs
- 60 g milk of choice
- 60 g pouring (whipping) cream
- 3 raw baby beetroots (orange or red), trimmed and cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 549.4 kcal / 2307.4 kJ
- Proteína
- 19.1 g
- Grasa
- 41.5 g
- Carbohidratos
- 23.3 g
- Fibra
- 6.7 g
En colecciones
Recetas alternativas
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Vegetable lasagne
1h 35min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Leek quiche
1h 20min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min