Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chicken Satay
- 800 g skinless, boneless chicken thighs, cut in cubes (2 cm)
- 70 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 80 g kecap manis
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
Peanut Sauce
- 120 g roasted unsalted peanuts
- 50 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 25 g curly red chilli, cut in halves
- 25 g vegetable oil
- 20 g palm sugar
- 35 g kecap manis
- 10 g white sugar
- 5 g makrut lime leaves, cut in thin slices
- 500 g water
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- kecap manis, to serve
- freshly squeezed lime juice, to serve
- 30 g fried shallots, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2539.4 kJ / 606.9 kcal
- Proteína
- 50.2 g
- Carbohidratos
- 26.3 g
- Grasa
- 34.6 g
- Grasa saturada
- 7.5 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sodio
- 2404.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Krispy fried chicken
25min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Indonesian white spice paste
35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Lamb tikka with spicy eggplant
Ninguna calificación
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27h 20min
Chilli with corn bread
50min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min