Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Krém z bílé čokolády
- 1 svazek čerstvé bazalky, nasekaný i se stonky, + další lístky na ozdobu
- 290 gramů smetany, min 30% tuku, (smetana ke šlehání)
- 300 gramů bílé čokolády
Sirup z balzamikového octa
- 50 gramů třtinového cukru, světlého
- 2 polévkové lžíce balzamikového octa
- 2 polévkové lžíce vody
- 250 gramů jahod
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 1998 kJ / 477 kcal
- Proteína
- 5.8 g
- Carbohidratos
- 43.6 g
- Grasa
- 31.7 g
- Fibra
- 1.4 g
En colecciones
Recetas alternativas
Red velvet cake
1h 45min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20min
Chia jogurtová sklenička
10min
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2h
Jambalaya z quinoy
35min
Holandská omáčka
15min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45min
Friday night
6min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Čokoládový coulant
30min
Mousse ze tří druhů čokolády
4h 30min
Borůvkové cupcaky s krémem z bílé čokolády
1h 45min