Dispositivos y accesorios
Dal med kylling og spinat (1500 kcal)
Prep. 30min
Total 40min
2 portioner
Ingredientes
-
vegetabilsk olie15 g
-
fed hvidløg skåret i 1-2 mm skiver1
-
kyllingebrystfilet skåret i 1 cm tern, tørret med køkkenrulle150 g
-
salt til tilsmagning
-
sort peber, stødt til tilsmagning
-
løg skåret i halve50 g
-
ingefær skåret i 1 mm skiver10 g
-
grøn chili, frisk (opcional) uden frø, skåret i mindre stykker¼
-
røde linser, flækkede100 g
-
vand350 g
-
appelsinsaft, friskpresset30 g
-
laurbærblad, tørret1
-
spidskommen, stødt1 tsk
-
koriander, stødt1 tsk
-
gurkemeje, stødt½ tsk
-
mandler, flager3 spsk
-
50 g helbladet spinat, frostbabyspinat, frisk50 g
-
koriander, frisk kun bladene, til pynt
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
651 mg
Proteína
34 g
Calorías
1870 kJ /
447 kcal
Grasa
17 g
Fibra
9 g
Grasa saturada
2 g
Carbohidratos
42 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Madplan: søndag
16 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Piri Piri kylling med salat
Ninguna calificación
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna calificación
Provencalsk kylling
Ninguna calificación
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna calificación
Oksekødskofta med feta
Ninguna calificación
Kaloriefattig lasagne
Ninguna calificación
Bahn mi med kylling
Ninguna calificación
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna calificación
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna calificación
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Ninguna calificación
Svinemørbrad med selleripuré og citronsauce (1800 kcal)
Ninguna calificación