Dispositivos y accesorios
Croquembouche cu cremă de portocale și ciocolată amăruie
Prep. 30min
Total 10h
16 porții
Ingredientes
Amestec pentru profiterol
-
apă300 g
-
unt bucăți160 g
-
sare½ linguriță
-
zahăr20 g
-
făină240 g
-
ouă (aprox. 6 ouă medii)350 g
Cremă de portocale
-
zahăr140 g
-
coajă de portocale (de la aprox. 2 portocale)2 linguri
-
lapte1000 g
-
amidon de porumb100 g
-
ouă4
-
gălbenușuri4
-
extract natural de vanilie2 lingurițe
Ciocolata amăruie
-
ciocolată amăruie bucăți mici sau butoni500 g
Asamblare
-
zahăr pudră50 g
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 porție
Sodio
163 mg
Proteína
11.5 g
Calorías
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Grasa
28 g
Fibra
4.3 g
Grasa saturada
15.5 g
Carbohidratos
47.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Bucătăria noastră savuroasă este o fereastră către lume
29 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Tortellini cu supă de carne
Ninguna calificación
Chifle cu salată de crab
Ninguna calificación
Mousse de zmeură și căpșune
Ninguna calificación
Pere gătite lent, în sirop de vin
Ninguna calificación
Pere cu sirop de portocale
Ninguna calificación
Salată de pere, brânză albastră și alune de pădure
Ninguna calificación
Mocktail Galapagos
Ninguna calificación
Sabayon cu lichior de ouă
Ninguna calificación
Sorbet de litchi cu vodcă
Ninguna calificación
Punch de Crăciun
Ninguna calificación
Sushi Temaki
Ninguna calificación
Limoncello
193h