Dispositivos y accesorios
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Prep. 30min
Total 10h
16 portions
Ingredientes
Choux pastry
-
water300 g
-
butter cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
sugar20 g
-
plain flour240 g
-
eggs (approx. 6 medium eggs)350 g
Orange custard
-
sugar140 g
-
orange zest (from approx. 2 oranges)2 tbsp
-
fresh milk1000 g
-
cornflour (starch)100 g
-
eggs4
-
egg yolks4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
163 mg
Proteína
11.5 g
Calorías
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Grasa
28 g
Fibra
4.3 g
Grasa saturada
15.5 g
Carbohidratos
47.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Ninguna calificación
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Ninguna calificación
Browning Beef Strips
Ninguna calificación
Spiralized tortilla
Ninguna calificación
Express Pho Soup
1h 5min
Orange Creamsicle Whip
10min
Vegan ube ice cream
24h 10min
Honey Sesame Snaps
2h
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Tomato relish
2h 10min
Custard
15min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min