Dispositivos y accesorios
Vegetable Stock Paste
Prep. 20min
Total 45min
650 g
Ingredientes
-
Parmesan cheese (opcional) cut in pieces (3 cm)50 g
-
English celery stalks cut in pieces200 g
-
carrots cut in pieces250 g
-
onions cut in pieces100 g
-
tomatoes cut in pieces100 g
-
zucchinis cut in pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh button mushrooms50 g
-
dried bay leaf (opcional)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 650 g
Sodio
46898.6 mg
Proteína
12.3 g
Calorías
1949.4 kJ /
465.9 kcal
Grasa
17.1 g
Fibra
26.9 g
Grasa saturada
2.7 g
Carbohidratos
71.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Vegan Bolognese
Ninguna calificación
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Guacamole
Ninguna calificación
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Ninguna calificación
Whipped Kahlua® coffee
5min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Butternut Queso (Matthew Kenney) Metric
5h 15min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25min
Vegetarian Curry
40min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Mini Burger Sliders
1h 50min