
Dispositivos y accesorios
Kimchi Sauce
Prep. 5min
Total 20min
4 jars
Ingredientes
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Inf. nutricional por 1 jar
Calorías
188 kcal /
787 kJ
Proteína
6 g
Grasa
2 g
Carbohidratos
40 g
Fibra
8 g
Grasa saturada
0 g
Sodio
1904 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Chilli Lime Sauce
5min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Soy Milk (Metric)
1h 35min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Lemonade
5min
Ais Kepal Gula Melaka (Shaved Ice with Palm Sugar Syrup)
20min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1h 10min
Salted Chicken
5h 10min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Authentic Meat Floss
1h 40min
Homemade Soy Milk
35min