Dispositivos y accesorios
3Q Soft Bread
Prep. 25min
Total 3h 25min
6 pieces
Ingredientes
Dough
-
high protein flour (bread flour), plus extra for dusting500 g
-
salt2 ½ tsp
-
milk powder20 g
-
caster sugar50 g
-
dried yeast powder2 tsp
-
egg1
-
whipping cream25 g
-
water250 g
-
unsalted butter50 g
Mochi and yam (taro root) filling
-
glutinous rice flour100 g
-
cornflour (starch)30 g
-
fresh milk220 g
-
caster sugar75 g
-
water600 g
-
yam (taro roots) peeled and cut into pieces (2 cm)250 g
-
purple sweet potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
unsalted butter50 g
-
20 g pork flosschicken floss20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
563 mg
Proteína
16 g
Calorías
2761 kJ /
660 kcal
Grasa
14 g
Fibra
5 g
Grasa saturada
7 g
Carbohidratos
117 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Kneading: Asian Recipes
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1h 10min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Taro bread
4h 20min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Egg Tarts
50min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Pineapple Tarts
1h 30min
Wholemeal Mantou
1h
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Killer Toast
2h
Homemade Pandan Kaya
55min