Dispositivos y accesorios
Tom Yum Paste
Prep. 10min
Total 45min
3 jars
Ingredientes
-
fresh red chillies cut into halves, deseeded15
-
garlic cloves (see tips)5
-
kaffir lime leaves deveined15
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)50 g
-
fresh galangal (lengkuas)40 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
shallots150 g
-
raw sugar3 tbsp
-
shrimp paste (belacan) (opcional)20 g
-
fresh coriander roots included20 g
-
torch lilies (bunga kantan) buds only2
-
dried chillies deseeded (see tips), soaked to soften15
-
cooking oil50 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lime juice50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 jar
Sodio
353 mg
Proteína
5 g
Calorías
770 kJ /
184 kcal
Grasa
7 g
Fibra
6 g
Grasa saturada
1 g
Carbohidratos
30 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Flavour Mixes
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Shallot Oil
25min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Mantou buns
1h 30min
Sambal Petai Prawns
20min
Tom Yum Paste
45min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Nyonya Spice Paste
15min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Homemade Pandan Kaya
55min