Dispositivos y accesorios
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Prep. 20min
Total 3h
8 pieces
Ingredientes
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
189 mg
Proteína
8 g
Calorías
1301 kJ /
311 kcal
Grasa
5 g
Fibra
1 g
Grasa saturada
2 g
Carbohidratos
59 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Kneading: Asian Recipes
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Homemade Fish Ball Soup
2h
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Lemon Chicken
25min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Pineapple Tarts
1h 30min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Homemade Pandan Kaya
55min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Killer Toast
2h