Dispositivos y accesorios
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Prep. 20min
Total 3h
8 pieces
Ingredientes
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
189 mg
Proteína
8 g
Calorías
1301 kJ /
311 kcal
Grasa
5 g
Fibra
1 g
Grasa saturada
2 g
Carbohidratos
59 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Kneading: Asian Recipes
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Mantou buns
1h 30min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Wholemeal Mantou
1h
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Homemade Pandan Kaya
55min
Killer Toast
2h