Slow Cooked Chicken Stew in Bread Bowls

Ninguna valoración
Prep. 30min
Total 3h 50min
6 portions

Ingredientes

  • chicken thigh, skinless, boneless cut into pieces (5 cm)
    795 g
  • all purpose white flour
    45 g
  • salt
    1 tsp
  • garlic, granulated
    ½ tsp
  • paprika
    ½ tsp
  • black pepper, ground
    ⅛ tsp
  • olive oil
    15 g
  • bacon, cured, smoked, sliced diced
    60 g
    60 g pancetta, diced
  • onion cut into wedges (2.5 cm)
    115 g
  • thyme, fresh leaves only
    3 - 5 sprigs
  • dark brown sugar
    1 tsp
  • red wine, dry
    130 g
  • chopped tomatoes, canned with liquid
    395 g
  • chicken stock (see Tip)
    450 g
  • new potatoes cut into pieces (2.5 cm)
    285 g
  • cornstarch
    3 tbsp
  • water
    2 tbsp
  • fresh brown mushrooms quartered
    115 g
  • sourdough bread
    4
  • parsley, fresh to garnish
    thyme leaf, fresh, to garnish

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 2757.5 mg
Proteína 60.1 g
Calorías 5229.6 kJ / 1249.9 kcal
Grasa 26.1 g
Fibra 10 g
Grasa saturada 6.5 g
Carbohidratos 192.3 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...